Retur- og annulleringspolitik

Er du ikke tilfreds med din ordre?

Vi vil gerne vide, hvordan vi kan forbedre os!


Du kan returnere din ordre inden for 14 dage efter modtagelse, ubrugt, eller sende os et foto, der viser, at produktet er defekt. Vi vil bekræfte billedet, og i de fleste tilfælde kan vi løse dit problem uden tilbagebetaling. Vi sikrer, at dine penge vil blive refunderet til din konto inden for fem arbejdsdage efter modtagelse af din ordre, eller vi vil bekræfte et foto gennem vores kundeservice.


Vigtigt: Skønhedsprodukter og varer købt under udsalg eller andre rabatter kan ikke returneres.


Returnering med posten


Du har op til 14 dage efter modtagelsen af din ordre til at bytte et produkt til en anden størrelse/farve eller anmode om en refusion, hvis det er leveret til et pakkecenter i nærheden af dig.


  1. KONTAKT info@danvibe.dk 

Først skal du kontakte os via e-mail for at få returadressen. Da vi har forskellige distributionscentre, er vi nødt til at afgøre, fra hvilket center din pakke stammer, baseret på årsagen til returneringen.


  1. GIV OS FØLGESEDLEN.

Pak produktet så sikkert som muligt i den originale emballage, og vedlæg en seddel med dit ordrenummer. Som afsender er du ansvarlig for returforsendelsen. Derfor skal du altid bede DHL om en sporingskode, når du returnerer pakken. Når du har sendt pakken, skal du kontakte os via info@danvibe.dk, hvis du ønsker at få pengene tilbage eller en anden størrelse/farve.

Bemærk: Vores hovedkvarter ligger i Kina. Vær opmærksom på, at du skal sende din pakke til vores leverandør (beliggende i Asien), når du returnerer produktet.


  1. FORSENDELSE

Gå til det nærmeste pakkecenter (posthus eller pakkeshop) og send din pakke tilbage.

Når produktet ankommer til vores lager, vil størrelsen/farven blive justeret så hurtigt som muligt, eller der vil blive arrangeret en tilbagebetaling.


Annullering af ordrer

For at annullere en ordre skal du straks kontakte os på info@danvibe.dk. Hvis du annullerer dit køb inden for 24 timer, kan vi ubetinget refundere dine penge. Ellers skal varerne returneres til os, så snart de ankommer til dig.


Forsendelsesomkostninger

Det er kundens ansvar at betale eventuelle forsendelsesomkostninger ved returnering af et produkt. Disse omkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion for dit køb, fratrækkes forsendelsesomkostningerne.


Den tid, det tager at få dit ombyttede produkt frem til dig, afhænger i høj grad af, hvor du befinder dig.


Vi anbefaler altid at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller en forsendelsesforsikring!